Ikväll har jag dejt med Barnaby!

Idag har jag varit hos läkaren och kollat min mage, som krånglar och gör ont titt som tätt. Dom tog några prover och vi bestämde också att jag ska pröva att undvika mjölk i ca 2 veckor och sedan vräka i mig mjölk och se om det händer nåt. Men vad sjutton äter man om man inte får äta mjölk? Ska jag typ tugga salladsblad i två veckor? Fast jag vet, det finns bra alternativ så det ska säkert gå bra. Det värsta är att tjejgänget ju ska ut på turné och besöka kompis L i Malmö i helgen. Hm, då sätts man ju på prov direkt eftersom det antagligen blir mycket mat ute. Får väl hålla mig till vinet, det är det ju i alla fall inte mjölk i:)

Annars har vi även haft lite magsjuka här hemma, det var återigen jag och Lejonet. Lejonet är fortfarande inte helt återställd och spydde en gång i natt igen. Hoppas hoppas att han inte spyr i natt! Det är svårt att veta vad man ska ge dom små knattarna när dom är sjuka och äter som myggor. Usch och fy, nu får det vara slut på magsjuke-eländet.

Positivt är i alla fall att det i kväll är Morden i Midsomer, världens bästa serie!

Knas på kalas

I tisdags var vi för första gången med och budade på ett hus! Det var väldigt spännande och jag flyttade omedelbart in mentalt. Det var ett renoverat litet radhus som skulle passa oss perfekt. Tyvärr gick priset upp långt över vår gräns.

I onsdags var jag och Lejonet och hälsade på hans neo-kompis H och hans mamma E. Det var väldigt kul och rätt lustigt att se hus lika killarna är. Två lintottar som vägde lika mycket, var lika långa och som rörde sig precis likadant! Efter att ha hållit Lejonet vaken och proppat i honom mat åkte vi direkt därifrån upp till Älvkarleby och hälsade på min mormor och morfar, där även lejonmormor var. Lejonet var superduktig och somnade innan jag ens kommit ut på motorvägen och vaknade när vi körde in på deras gård!

Igår firade vi Lejonmorfar som fyllde år! Det var middag och hela tjofräset och det är kul att se hur glad Lejonet är över att få vara med sina kusiner! Allt dom gör är roligt, tycker han.

Idag kommer storkusinen hit ett tag medan småkillarna är på kalas. "Knas på kalas" som deras mamma säger! Kanske tar vi fram tågbanan som Lejonet fick i doppresent och som storkusinen har pratat om ända sedan dess!

Såld bank

Solen kan verkligen göra att det blir bloggbrist! Men det är väl bara sunt och härligt! Det senaste är i alla fall att banken där jag jobbar har sålts. Hoppsan hejsan, sa jag när jag fick reda på det, samma dag som det blev officiellt för resten av Sverige. Tack för info, kan vara bra att veta:(

Banken har köpts av några som heter Marginalen Finans och dom sysslar med att sköta redovisning, inkasso etc åt andra företag. Det fick mig ju att, minst sagt, känna att jag hänger löst... Deras HR-chef skulle dock tydligen ringa mig denna vecka, får väl höra mer då antar jag. Jag har ju funderat på att byta jobb men bara kvällen innan jag fick reda på detta så hade jag bestämt mig för att gå tillbaka till mitt gamla jobb och då händer det här. Jag kanske inte ens har nåt jobb snart, vem vet? Typiskt. Jag hoppas dock på det bästa, att jag får vara kvar och att det blir bättre att vara anställd i ett större bolag. Tiden får utvisa.


Misslyckande

Idag är det Vårruset, som jag har sett fram emot med både skräck och bävan men faktiskt lite hemlig entusiasm också. Jag är förkyld och kommer inte kunna vara med. Det känns verkligen som ett nederlag. Eftersom jag har varit lite halvneggig känns det ännu knäppare, som om jag fejkar förkylning för att slippa. Kompis M är dock förstående och försäkrar mig om att jag inte ska ha dåligt samvete. Jag tycker att jag sabbar för laget. Men vad gör man?


RSS 2.0