Södertuna slott

Vilken härlig vistelse på Södertuna slott! Efter incheckning gick vi en liten promenad i slottsparken och njöt sedan av fikabuffé ute i höstsolen! Vilket väder och vilken miljö! Efter att vi stäckt ut oss på sängen några minuter tog vi en rask promenad runt en slinga som fanns utmärkt.

Därefter ville vi såklart pröva på relavavdelningen som bestod av bassäng inne och vedeldad tunna ute. Men eftersom det var så varmt i luftet blev det nästan FÖR varmt i tunnan:) Halvvåta tassade vi tillbaka genom slottsparken till vårt fina rum, med underbar utsikt över vattnet. Vi hade med oss lite eget bubbel och vilade upp oss inför kvällen, man vill ju helst inte somna mitt i den fina middagen!

Middagen inleddes med en fördring på balkongen på slottet - tänk att vi kunde sitta ute, utan ytterkläder, den sista september och tycka att det var hur skönt som helst! Se´n blev det lax- och pilgrimsmusselcarpaccio med hummersås, hjort, ostar och citronpaj med maräng och blåbärsglass. Lägg därtill anpassade viner och förstklassig servitör som noga berättade om allt vi åt och drack - UNDERBART!

RSS 2.0