På morgonen. På morgo...

På morgonen. På morgonen, halv sju, blir jag förvånad när: Folk dricker coca-cola. Folk avhandlar omfattande relationsproblem med väninnan i mobilen. Bussen är tre minuter TIDIG, trots snö.


Måndag

Vakande med en ögoninflammation som inte var ett dugg bättre än dagen innan. Snarare tvärtom. Och jag insåg snabbt att jag inte skulle kunna ha mina linser utan skulle bli tvungen att ha glasögon, vilket jag praktiskt taget ALDRIG har, särskilt inte ute bland folk. Dom är inte dom allra modernaste och eftersom jag är ovan så tycker jag att jag inte ser så bra plus att allting gungar. Jaja, det var dagens i-landsproblem.

Fick skjuts en bit med R i morse, som vanligt på måndagmorgnarna. Mycket skönt. Kände inte alls för att stå ute och frysa på busshållplatsen. Tänk om man hade en privatchaufför som skjutsade en till jobbet varje dag. Ok, jag inser- detta var dagens andra i-landsproblem.


Middag, bio och rensning

Idag har jag rensat bland alla barnkläder som låg på vinden. Jag släpade ner en hel massa kartonger och sorterade allt efter sånt som ska sparas, slängas och skänkas bort till röda korset. Det kändes skönt men samtidigt väldigt nostalgiskt när man ser alla små kläder, särskilt killarnas första kläder! Minimala!

I går var det middag och bio med tjejerna. Jag unnade mig även ett glas rödvin och dom två andra, som båda är gravida, satt och suktade bredvid:) Vi såg filmen "I rymden finns inga känslor" och den var faktiskt över förväntan. Det är mysigt att gå på bio!

Ledig dag!

Idag har jag varit ledig och det är så himla skönt! Särskilt mitt i veckan-det är äkta vardagslyx! När E hade lämnat Lejonet gick vi med Penntrollet till öppna förskolan, vilket båda han och vi tyckte var mysigt och roligt. På väg hem var han helt slut och somnade omedelbums. Då passade vi på att slinka in på kvarterskrogen och äta lunch. Härligt att få luncha med maken för en gångs skull!

Efter det hämtade jag Lejonet på dagis och det är alltid kul att se hur han har det där. Pratade även lite med hans mentorsfröken ang hans tal. Han pratar ju mycket, och det har verkligen blivit mycket bättre, men visst är det fortfarande lite svårt att höra vad han säger ibland. Hon tyckte dock inte att det är sån fara än utan vi avvaktar. Om han fortfarande har problem när han blir fyra år kan man få hjälp av logoped etc. Men han är duktig tycker jag och gör framsteg varje dag.

Själv har jag haft lite problem med panikångesten dom sista två veckorna. Det var jättelänge se´n sist och det känns jättetråkigt och jobbigt att ha det. Och ledsen blir jag också för det är så frustrerande. Så himla jobbigt.

I helgen var vi i dalarna och hade det mys...

I helgen var vi i dalarna och hade det mysigt. Förutom att jag blev förkyld och kände mig hängig. Och då, eller av annan anledning, kom panikångesten vilket inte gjorde saken bättre eller mig piggare. Blir så trött och ledsen när det blir så. Och så tycker jag synd om E som får dras med en så knäpp fru. Han är dock alltid bara snäll och stöttande och klagar inte. Men nu har jag jobbat klart för idag och ska hem till mina tre underbara killar!


RSS 2.0