Rosor är röda, violer är blå, McQueen gillar Sally och hon är inte grå!

Nu har killarna precis somnat. E är på kör så jag och sönerna hade tisdagsmys i sängen, tittandes på Bilar-filmen. Det är så himla fin! Bärgarn är min favorit:)

Imorgon är det dags för syskonsim! Ska bli jätteroligt! Vi ska gå hela familjen, ska bli intressant att se vad killarna tycker om det!

 


Vaccination

Idag var det dags för vaccination av dom små. Lejonet fick sin andra svininfluensaspruta och Penntrollet sin "vanliga" vaccination. Det måste nämnas att Lejonet GICK hela vägen från mormor och morfar upp till BVC, det är en bra bit för hans små ben:) På kvällen, när E gått till kören, tog jag upp Penntrollet för att ge honom lite mat och goss, och kände då att han var som ett element! Tog tempen och mycket riktigt, han hade feber, stackaren!

Vid nattningen la vi oss alla tre i vår säng, killarna med varsin flaska välling. Jag läste helikopterboken och så sjöng vi lite. Rätt snart somnade båda två och nu är det två små ljus som sover i vår säng. Jag ser bara små mörka konturer av dom, men jag kan ändå se att dom är finast i hela världen!

Nattning

Nu är E på kör och jag nattar själv för första gången sedan Lejonet börjat sova i växa-säng. Det innebär ju helt nya problem eftersom vi hittills har legat bredvid honom tills han somnat, vilket inte är möjligt i samma utsträckning när man har ett barn till att ta hand om. Jag lägger ner honom och går ut - och han kommer trippande efter:) Jag lägger ner honom igen osv osv. Har väl redan gått tillbaka med honom typ tio gånger.

Nu kommer han igen.

Jag går tillbaka med honom och han gråter "Mamma ligga här" och klappar på platsen bredvid honom. Jag faller till föga och lägger mig ner där en stund. Samtidigt hör jag Penntrollet i rummet bredvid, han vill också ha mitt sällskap. Jag känner mig kluven och vill vara på två ställen!

Se´n blir allt kaos.

Små tassande fötter

Natten har fått ett alldeles nytt och underbart litet ljud, nämligen ljudet av små tassande fötter! Lejonet har börjat sova i växa-säng och kan därmed komma in till oss alldeles själv när han vaknar på natten. Det är så gulligt; tass tass tass - mamma! Och så kryper han ner hos oss och somnar sött:)

Idag var vi även på öppna förskolan. Kom dock dit lite sent - vi sov allihop till halv nio!

Gott nytt år!

Nytt år igen! Detta firades igår här hos oss tillsammans med 7 vänner + barn. Det var mycket trevligt och maten, som lagades tillsammans, var jättegod. Under kvällen inleddes även lite matchmaking med tillhörande videoinspelning:) Ska bli spännande att se vart det leder!

Inhinken blev inte riktigt som Ernst men funkade ändå! Bergstrollen hade också med sig en mycket tjusig ishink, och tur var väl det så att alla champagneflaskor höll sig kalla:)

RSS 2.0