Sitt inte i soffan utan byxor Clarence!


Jag säger bara det. Stackars mannen som satt bakom oss och åt. Han hette Clarence. Han måste ha tyckt att vi var världens konstigaste människor.

Spa-deltagare:
Jag -felfri naturligtvis
Vampyren- skyr ljus, dock främst nattetid
Ormen- äter periodvis mycket för att klara sig länge


Spa-helgen var underbar! Mor, syster och jag började helgen med att kolla in Trosas affärer, många fina inredningsaffärer! Efter att vi ätit lunch begav vi oss till Stadshotellet  och fick mysiga behandlingar och njöt av ett fantastiskt afternoon tea. Det var scones, marmelader, brownies, kolapaj -allt möjligt gott! Vi myste lite till i spat och gjorde oss se´n redo för middagen, som inleddes med en drink framför brasan. Se´n följde en underbar 4-rätters middag! Syster och jag gjorde dock något som vi normalt sett inte gör, man vill ju inte vara till besvär. Vi skickade ut vår oxfilé som var typ blodig och fick en ny, något mer stekt. Mycket bra!

Men som sagt, stackars Clarence. Tryck på eject så får du ut handen.


Förkylningar - håll er på avstånd!

Sitter i mammas och pappas lägenhet nu, killarna sover sött. Egentligen har Lejonet sovit lite väl länge nu men jag har inte hjärta att väcka honom, förkyld som han är. Det bästa brukar ju vara att sova bort sånt. Jag och Penntrollet var på bvc på fm och Lejonet var hos mormor, se´n tog mormor vår bil till golfklubben och vi stannade här. Då kan jag passa på att handla lite i centrum när snusmumrikarna vaknar. När vi var på bcv fick jag även min andra dos av fästingvaccinet. Vi har sjukt mycket fästingar hos oss. E ska upp och vaccinera sig efter jobbet om han hinner. Och om han vågar:)

Jag gör verkligen allt just nu för att inte bli förkyld, inte det lättaste med två hostande och snörvlande killar som ligger och snusar mig i örat på nätterna och som inte drar sig för att torka bort snor på mina kläder. Och vem kan motstå snorpussar från världens gulligaste killar! Anledningen till att jag absolut inte vill bli förkyld i helgen är att jag, mor och syster ska till Trosa stadshotell på spahelg! Jag fick den underbara presenten är jag fyllde år. Där ska jag bl a njuta av följande:

Aloe Verainpackning 50 minuter
En behandling som tillför mycket fukt till huden, Speciellt lämplig efter mycket solbad, då huden är torr och känslig. Behandlingen inleds med en bodyscrub, efter det blir det en härlig helkroppsinpackning med Aloe Vera gel. Under tiden som Aloe Veran verkar på kroppen ges en avkopplande hårbottenmassage, samt en uppfriskande fotmassage.

Samt afternoon tea och fyrarätters middag med vinpaket!

Hur härligt låter inte det?


Ultraljud

Ultraljudsundersökningen som jag och Penntrollet var på gick bra. Det är en ganska ung läkare från neo som gjorde undersökningen och jag måste erkänna att det kändes ganska fånigt att ligga helt bar på överkroppen vid mitt ultraljud... Jättelöjligt, men ändå. Jag kunde dock inte låta bli att skratta när läkaren höll i ultraljudsgrejen med ena handen och vyschade Penntrollet i vagnen med den andra:) Vi träffade också några "kändisar", bl a min kurator från grav-tiden samt en sköterska från neo. När vi efter ultraljudet skulle mäta blodtrycket på Penntrollet gick vi in på neo och genast kände jag den speciella neo-lukten - vips så drogs klockan tillbaka 2 år och 3 månader...

RSS 2.0