Underbar höstdag

Idag har det varit en underbar höstdag och vi har varit ute och luftat oss. Vi gick till en lekpark där vi träffade syster och kusinerna. Syster hade fika med sig och vi satt och myste i höstsolen. Lejonet sov som en stock. Däremot sover han definitivt inte som en stock på nätterna. Han har fått för sig att detta är en tid när man ska vara vaken, såtillvida att han inte får sova någon. I natt sov han på E:s bröst! Detta verkar dock inte bekomma E alltför mycket, han och Lejonet snusar och snarkar i kapp! Gullungar!

Kreativ

Än så länge har vi andra lyckats undvika det som E drabbades av (peppar, peppar). Jag är glad att E mår bättre nu, både för hans skull men även för min, att själv ta hand om en liten bebis är inte helt lätt!
Idag har jag varit kreativ och skapande. Lejonet är mycket missnöjd när han ligger på skötbordet och morrar, väser och skriker för full hals. Jag funderade på om det kunde bero på att hans rygg är lite rund och att han därmed ligger och rullar från sida till sida. Min idé var därför att göra en liten dyna som formade sig efter honom. Min syster, som är den mest effektiva jag känner, trollade raskt fram en begagnad amningskudde och med hjälp av dom små kulorna i den skapades en finfin dyna. Slutade han då att skrika på skötbordet? Njaeee. Men han ligger definitivt mer bekvämt!

Bacillskräck!

Första bacilluskhärden har drabbat oss sedan vi kom hem med vårat infektionskänsliga lilla lejon, usch och fy! E har drabbats av någon slags magsjuka/matförgiftning el liknande. Han mår inte sådär jättetoppen kan man väl säga. Själv blir man ju illamående bara av tanken. Hoppas bara att lilla lejonet klarar sig ifrån det. Jag desinficerar allt jag kommer åt och kokar flaskor etc på löpande band. Håller tummarna för att vi två andra klarar oss ifrån det!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0