Besök

Så har helgen rusat förbil igen, men vi har allt hunnit med en hel del! Svärföräldrarna har varit här och i lördags var vi och tittade på när E och syster hade uppträdande med sin kör och efter det var det middag dit även respektive var välkomna. Mycket trevligt. Svärföräldrarna var barnvakt:)

Idag har varit allmän fixardag; tvättat, lagat saker, städat etc. Imorgon följer killarna, alla tre, med till Dalarna men jag får vacker vara kvar här och jobba. Men jag åker upp på fredag. Kommer dock att längta ihjäl mig efter dom! Men jag ska försöka hinna med en del vettigt innan jag åker upp; bio och middag med syster, hälsa på kompis som har fått sitt andra barn etc. Och kanske shoppa lite:)

Förkyld

Har gått och dragit med en förkylning som inte riktigt bryter ut men nu verkar det vara på gång. Har ont i halsen och känner mig halvsnorig. Penntrollet är också snorig men bättre med hostan. Och Lejonet har ev lite feber på g... Jaha. Maken är på köruppträdande så vi tre får husera själva hemma i vår förkylningsvärld:) Får bli en innedag med lite hemmapyssel.

Igår var vännerna här och firade att jag fyllt år och jag fick många fina presenter; blommor, muffinsbok+formar, smaksatt kaffe och en PRALINKURS! Japp, det ni! Nu ska jag lära mig göra praliner, ska bli väldigt spännande!

Imorgon är det konferens med internekonomi, hoppas jag känner mig bättre då och att förkylningen inte blir värre. Dagen ska avslutas med middag, hoppas det blir trevligt. Men det är väl som med allt- det blir ju vad man gör det till:)


Jobb

Nu har man kommit in sig lite i jobbet och det är faktiskt helt ok. Det allra bästa är såklart mina flexibla arbetstider, att kunna påverka själv i stor utsträckning när och hur länge man vill jobba. Ibland måste man såklart anpassa sig men det känns helt ok.

Förra veckan jobbade jag sent en dag så därför ska jag vara ledig på torsdag i stället. Det känns otrolig lyxigt att vara hemma mitt i veckan:) Och roligt att t ex kunna hämta Lejonet på dagis!

Nu är E på kören och jag är ensam med killarna. För första gången har jag lagt Penntrollet i sängen och gått ner, får se om han somnar själv, det vore toppen om han vänjer sig vid det.

RSS 2.0