Lunch med maken

Idag har Lejonet varit själv på dagis hela dagen, dvs 9-14. E lämnade honom där på morgonen, se´n kom han hem och vi bestämde oss för att äta lunch på Vretastugan, som ligger alldeles i närheten. På vägen dit somnade Penntrollet så vi hade en mycket lugn och trevlig lunch ute i solskenet, härligt! Och jag var faktiskt inte orolig, det verkar ju som att han trivs bra på dagis:)

Jobb

Snart är det dags att börja jobba. Känns sådär. Men det är väl dags antar jag. Men att ha så himla långt till jobbet känns inte alls kul. Jag ska dock jobba 80% och har plitat ner ett liten exempel på ungefärligt schema som jag tänkte föreslå för chefen. Jag menar, jag jobbar väl egentligen lite som jag vill, men lite koll kanske han vill ha. Bäst trivs jag när jag får göra precis som jag vill. Det var det bästa när vi satt i banklokalen vid Hötorget, jag kunde komma och gå lite som jag ville, ta lunch när och hur länge jag ville, utan att nån la sig i. Frihet under ansvar är bäst tycker jag och jag är ju inte en människa som missbrukar det. Jag saknar det jobbläget. Att jobba vid Hötorget var toppen, alla affärer och restauranger precis utanför dörren. Inte dumt alls:)

Många ord!

Idag är det Lejonets andra dag på dagis. E är med idag också men imorgon tänkte jag följa med. Herregud, hur ska det sluta, jag med min separationsångest. Fast på ett sätt kanske det är bra, jag vill ju se hur han har det där också. För övrigt så fullkomligen sprutar det ut nya ord ur lejonet! Det är mamma Pepa och pappa Ejik, det jengnar (regnar) ute och han tycker om jost (ost) och päpple! Det är jättekul! Man riktigt känner hur det börjar lossna!

Idag blir det lite shopping i Södertälje för Penntrollet och mig, och så lunch med kompis M!

Trollyan

Idag är Lejonets första dag på förskolan, avdelning Trollyan. E cyklade iväg med honom strax för kl nio och dom ska vara där till halv ett idag. Jag log uppmuntrande och försäkrade honom om att det skulle bli jättekul där men inombords fanns gråten. Min lilla bebis ska börjar på dagis. Redan. (Ja, jag vet att han är tre år men ändå...)

Penntrollet och jag tog en promenad för att skingra tankarna. Hoppas allt går bra för Lejonet och att han trivs!

Dagisdags

På onsdag är det dags för Lejonet att börja på dagis. Hur är det möjligt? Vi kom ju precis hem med honom från sjukhuset, eller... ? Troligtvis tar E inskolningen och jag är hemma med Penntrollet. Jag tror det är bäst, vet inte om jag fixar det, känns jättejobbigt. Jag vet att det är dags men ändå. Och själv ska man börja jobba den 30:e augusti, känns ju inte heller så kul men den gräsliga resvägen. Måste göra nåt åt det.

Igår var det kräftor på berget med efterföljande bad i tunnan, riktigt trevligt!

RSS 2.0