Uträttade av behov i det fria:) trevlig va...

foto0089 (MMS)

Uträttade av behov i det fria:) trevlig valborg!


Checklista Det gäl...

Checklista Det gäller att kolla vissa saker innan man ska träffa chefen: 1 att jag har kläder på mig 2 att elias ser proper och cool ut 3 att jag inte har spya eller annat kladd på kläderna. Sen får vi se hur det går:)


Stadsbesök! Jag och ma...

foto0073 (MMS)

Stadsbesök! Jag och mamma på äventyr:) hon tycker jag är äcklig när jag slickar på fönstret:)


Testar att mobilblogga!

Testar att mobilblogga!


Nattning av Penntroll

Penntrollet har den sista tiden varit lite svår att natta. Sovningen på dagen har inte heller riktigt klaffat tidsmässigt; ofta har han sovit så tidigt på em så att han är jättetrött runt 18-tiden och det är ju ingen bra tid att sova. Men vi hade liksom inget val, han kunde inte hålla sig vaken. Och se´n var han vaken halva kvällen. Och det hade ju inte gjort så mycket om han hade varit nöjd men det är han inte. Det ska bäras, helst av mig, och ibland är inte heller det bra. Igår blev jag så himla frustrerad eftersom man inte får nån tid alls för sig själv på kvällen och jag känner att jag verkligen behöver det. Idag jobbade jag stenhårt på att få honom att sova länge efter lunch och det lyckades bra, från halv 1 till tio över 3! Och se´n var det verkligen inte tal om nån sovning runt middagstid, det kunde han glömma:) Och han var inte heller i behov av det. För en stund sedan satte jag på honom pyjamas och stoppade ner honom i vagnen och gick runt kvarteret. Tanken var att han skulle få somna i lugn och ro, utan skrik och tandagnisslan, och utan att vi måste bära runt honom halva kvällen, och att jag se´n skulle lägga över honom i sängen. Där är vi nu; han ligger planenligt i sin säng, i eget rum dessutom. Får se om det lyckas eller om han vaknar om tio minuter... Håll tummarna!

Stegräknare

Jag har lånat en stegräknare av pappa, tänkte att det kanske kunde vara roligt som motivation. Igår var första dagen som jag hade den på mig. Pga det usla vädret blev det ingen promenad och stegräknaren stannade på ynka 7000 steg ungefär. Dåligt! Imorse halv nio var det jag som snörde på mig skorna och tog med mig småkillarna på en promenad - och jag är redan uppe i 6 588 steg! Mycket bättre!

Annars håller jag på att sammanställa jobbet som jag har gjort, ska skicka in lite avstämningar med posten. Delar av det har jag skickat elektroniskt men det är även en massa underlag med mina uträkningar nedkluddade på som jag måste skicka med posten. Min skräck är nu att detta ska försvinna under postgången. Det vore inte så bra med tanke på hur svårt det var att få tag på dessa listor... Jag håller därför på att scanna in dom allra viktigaste delarna, men jag kan inte scanna allt -det tar en evighet!!!

Ser fram emot Musteatern imorgon! Redan ikväll ska jag hjälpa en av hjärnorna bakom föreställningen, Lejonmormor, att rigga dekoren etc i föreningslokalen som vi har lånat. Ska bli kul att se minen på killarna!
Tagit mig vatten över huvudet?

Undrar om jag har tagit mig vatten över huvudet när jag åtog mig att jobba lite på sidan om. När man väl får tid är det ok, men just nu känner jag mig lite stressad över det. Än så länge har jag hängt med, och har fått vänta på listor som jag behöver etc, men nu flåsar revisorerna dom i nacken, vilket man ju kan förstå. Jobbet är ju dock helt införstådda med att jag bara kan jobba när jag får tid så det är ju inte det. Men man känner ju att man vill göra ett så bra jobb så snabbt som möjligt. Men det kommer alltid nåt emellan och den senaste tiden har ju varit full med magsjuka om man säger så:)

På förmiddagen var vi upp till öppna förskolan i Storvreten och det var trevligt. Lagom lite barn. Vi lekte, fikade och sjöng som vanligt. Det är kul att komma ut lite och det märks tydligt att killarna tycker det också. Nu sover dom på baksidan och jag har avnjutit lunch i solen i lugnt och ro!

Råttor

Har precis varit ute på en promenad för första gången på evigheter, känns det som i alla fall. Eftersom Penntrollet har varit dålig så har man inte vågat sig ut på för långa turer. Men nu är han bättre vilket är skönt. Snart kan vi nog så sakterliga återgå till vanlig mat åt honom, hoppas jag.

Igår blev det lite bakning inför söndag, då mamma och hennes väninna ska ha rått-dock-teater för killarna och deras vänner. Det är en gammal föreställning, som dom körde på nån julfest när vi var små:) Ska bli mycket spännande!

RSS 2.0