Vårvärme vid husknuten

Nu är det söndag kväll och Lejonet sover skönt i sin säng. E är på kör med syster. Hon har faktiskt lyckats lura med honom dit denna gång. Fast jag tror nog att han tycker det är lite kul också.

Idag har även jag lyckats träffa grannen mittemot. Hon har träffat alla i min släkt, mamma, syster, svägerska, svärmor etc, men inte mig. Men idag skedde det alltså och hon verkar trevlig. Viktigt med bra grannar.

Jag och Lejonet tog oss även en tur upp till Borg-berget, alltså inte samma berg som familjen Skräphög bor på. Vi fick gott fika med mumsig hallonkaka och Lejonet passade på att leka en stund ute med dom minsta kusinerna, vilket han tycker är roligt. På familjen B:s baksida var det riktigt varmt när solen låg på och man satt i lä vid husknuten, helt underbart!

Imorgon är det dags för den andra ultraljudet som jag berättade om sist. Jag ska jobba fram till lunch och se´n är det dags. Och appropå jobbet så har nu min vikarie börjat. Chefen blev väl lite nervis när jag berättade vad som hände sist och tog in en reserv illa kvickt:) Hon verkar bra, duktig och väldigt ambitiös. Vilket inte jag är just nu direkt.

Skrämselhicka

Ja, ni, det blir liksom inte så mycket tid över till bloggande när man jobbar, det är bara att inse. Men nu är jag i alla fall sjukskriven 50% eftersom lejonfamiljen planerar att utöka med ytterligare en person den 3:e augusti. Hittills verkar det ok med blodtryck etc men i förrgår fick jag skrämselhicka när blodtrycket hade stigit lite och urinprovet visade spår av äggvita. Dom som har varit gravida vet att detta inte är ett bra tecken. Men imorse såg provet bra ut igen och jag andades ut, åtminstone i typ 5 minuter. Det är bara att inse att jag är en hispig typ.

I måndags gjorde vi ultraljud och dom delar dom kunde se såg bra ut. Vi ska dock tillbaka om två veckor då hon inte kunde se hjärtat ordentligt. Alltså, hon såg hjärtat, dvs att det slog och satt på rätt ställe, men pga att bebisen låg med ryggen utåt samt att jag har så många ärr efter snittet och blindtarmsoperationen vilket gör bilden otydlig, så kunde hon inte se alla kamrar, klaffar etc. Så den 16e ska vi dit igen.

Jag vill också passa på att gratulera kära vännerna till deras lilla tjej som såg dagens ljus i tisdag, stort grattis!!!


RSS 2.0