Uppstart Lidingöloppsträning

Ok, nu är Vansbrosimmet avklarat och det finns absolut inga ursäkter längre för att inte börja löpträna lite mer intensivt.
Steg 1: Köpa nya skor
Idag åkte jag och Fru P till Farsta och knallade in på Löplabbet. Bra utrustning är ju A och O, var den nån gammal skräphög som sa. När expediten frågade vilken typ av träning jag skulle ha skorna till så skyllde jag genast ifrån mig på fru P: Det är hon där som har anmält mig till Lidingöloppet. Alltid bra att ha nån att skylla på. Ungefär lika bra som att ha bra skor.
Besöket var rätt så intressant, inga nyheter delades dock ut. Förutom att hon frågade om jag var överrörlig.
 
 
Klampar runt på häl, utsida och tårna. Medium plus hålfot.
 
Fru P provspringer utvalda skor.
Dom här skönheterna blev det för min del! Som sagt, jag kanske kommer vara sämst på Lidingöloppet, men jag kommer i alla fall ha snygga skor :)
Efter lunch var det dags att provspringa skorna och efter 5 km kunde jag konstatera att det va sjukt jobbigt men att skorna kändes kanon!
 
 

Vansbro tjejsim

Nu är det gjort - och roligt va det!
Efter en stadig frukost åkte vi till Vansbro och drog oss mot starten. Det va ganska mycket folk men härlig stämning! Budskapet från speakern va: "Bli vän med vattnet" och det gick rätt snabbt när vi väl va i. 17,5 grader va helt ok och vi simmade och trängdes med resten av tjejerna. När jag smackade handen i målet kände jag mig nöjd med insatsen och blickar nu framåt mot nästa delmål, som kommer bli en riktigt stor utmaning - Lidingöloppet. 
 

Uppladdning

Nu har jag laddat med härlig frukost med härliga människor! Ny drar vi till Vansbro!
 

Förhandstitt

Här kommer vi att ligga och plaska i morgon. 
Jag säger bara två saker:
  • 17 grader
  • 1 km motströms 
God natt!
 

Vansbrohelg

Nu är vi på väg till Vansbro! I morgon är det dags för oss att simma men redan idag åker vi dit och tittar på 3 kilometersloppet och hämtar ut våra nummerlappar, chip etc, och kanske kan vi även snappa upp ett och annat tips😉 Vattentemperaturen är fn 17,1 gr, fryser bara jag tänker på det...

Återkomsten till bloggen och plurret

Semester! Äntligen! 🌞
Och den börjar med starten på ett ganska stort projekt; ett hälsoprojekt skulle man kunna kalla det. Tjejklassikern. Kanske inte hela men väl valda delar, tillsammans med Fru P. Det va inte meningen från början att jag skulle göra hela men som läget är nu så är jag anmäld till 2 delar. Resten får vi se 😊
På söndag är det dags och jag är laddad!

RSS 2.0