1vecka=7 dagar=10 080 minuter

Exakt så länge har jag nu varit utan kaffe, efter att ha blivit utmanad av Penntrollet. En vansinnig idé! tänkte jag på måndagen så huvudvärken dundrade och koncentrationen va i botten. Kanske blir det bättre i morgon, tänkte jag. 

Det blev det inte. Absolut inte. Förutom huvudvärken kände jag mig rent ut sagt sjuk. Fysiskt sjuk som tog sig rent kroppsliga symptom. Övervägde allvarligt att tjuvdricka en kopp kaffe, för hälsans skull liksom. Men eftersom jag trots allt gjorde detta av hälsoskäl (förutom att jag blivit utmanad!) så kändes det trots allt lite fel, så jag höll mig i skinnet. 😆 
På onsdagen började jag kravla mig upp till ytan igen och insåg att jo, huvudvärken va definitivt på tillbakagång! Jag drack nyttiga och järnrika smoothies, eftersom jag inte drack nåt kaffe som hämmade upptaget så kändes det extra bra och verkningsfullt.  Jag började sova lugnt och hårt, och vaknade av mig själv en kvart innan klockan ringde, och detta fortsatte hela veckan. Jag kände mig helt enkelt piggare, utan koffeinet! 
Sååå, i morgon är det dags att återgå till det normala. Kommer jag att fortsätt utan kaffe då, eftersom jag mådde så pass bra av det.
Nej, det kommer jag inte.
Men jag kommer att minska ner och ersätta några koppar med koffeinfritt. Och de kopparvjag dricker ska jag NJUTA av!


RSS 2.0