Sjukhusbesök * 2

Har varit på Huddinge sjukhus hela fm känns det som! Halv nio var jag på plats på hudmottagningen med Penntrollet, dom skulle titta på hans gräsliga eksem, som nu är över en stor del av kroppen. Dom övervägde att stoppa ner honom i ett speciellt bad, men hoppade över det då det är väldigt uttorkande. Vi fick träffa en jättebra läkare och sköterska som blev helt betagna av Penntrollet som var på sitt soliga humör och skrattade och var charmig:) Vi har nu fått kortison som vi ska smörja honom med och så ska vi på återbesök om en månad. Dessvärre får han inte fortsätta på syskonsimmet... Men huvudsaken är ju att han blir bra. Ja, just det, han har fått väldigt käcka bomullsvantar som han ska ha på sig när jag smörjt hans händer eller då han kliar sig mycket:)

Det andra läkarbesöket var mitt och på endokrimottagningen, där en utredning görs ang mitt blodtryck. När jag gick på specialistmödravården tyckte en läkare där att jag skulle be att dom kollade om jag har en förträngning till njurarna, eftersom jag har så högt blodtryck trots att jag är så ung och inte har det i släkten. Jag har fått lämna en massa prover och ett av värdena var väldigt högt, vilket kan tyda på en förträngning. Jag ska nu göra en magnetröntgen för att kolla det. Efter det ska jag på återbesök och om det är det så finns det två alternativ; att försöka medicinera bort det eller göra en operation med ballongvidgning. Verkar läskigt. Efter att vi pratat om allt det här, och jag var jätteskraj, sa han: Ska vi ta ett litet blodtryck då? Hm, sa jag, det lär ju vara rätt högt nu... En det har ju "vita rockar-syndromet" också, sa han och skrattade lite. Jag kände mig mycket träffad:) Men blodtrycket var faktiskt ok. Fattas bara annat, med tanke på alla tabletter jag stoppar i mig!

Kommentarer
Postat av: Kusin Kajsa

Hej!

Jag brukar följa era äventyr på din sida. Du är duktig och skriver mycket och bra, kul att läsa! Ni verkar ha det körigt med penntrollet och dig själv. Verkar ju jättebra om blodtrycks problemet går att åtgärda, förmodligen har de gjort många sådana operationer så du behöver nog inte oroa dig. Vi mår bra, haft lite förkylningar men nu är vi friska. Förra helgen hade vi 1-årskalas, kan inte fatta att det gått ett helt år:) Ska njuta ev de två återstående månaderna som jag är hemma. Ta hand om er. Kram Kusin Kajsa

2010-03-08 @ 15:43:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0