Äntligen mat!

Efter en natt med ett viftande penntroll var det skönt med lite sovmorgon! Se´n var det dags för lite julklappsinslagning, lika bra att få det gjort plus att det är bra att kolla igenom vad man har köpt och vad som återstår, svårt att hålla koll ibland!

På eftermiddagen var det dags för Penntrollet att för första gången pröva lite riktig mat! Som traditionen bjuder var det potatis som stod på menyn och han åt med viss skepsis. Vi hade såklart blandat ut det med ersättning så det var rätt rinnigt. Allt finns naturligtvis förevigat på film! Får se vad det blir för läckerheter imorgon. Oxfilé med bearnaisesås kanske?

Nu har Lejonet somnat, han var rätt trött. Han fick se bilar-filmen som gick på tv innan han skulle sova och han satt som i trans. Det är faktiskt en väldigt bra film och jag blir alltid lite rörd på slutet, det är så fint:) När han låg i sin säng började Penntrollet skrika på nedervåningen och mitt i sömnruset sa han: Pappa ge Ias dä (dvs Pappa måste ge Penntrollet nappen). Gulliga, omtänksamma Lejonet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0