Sjukgymnastbesök

När för tidigt födda barn är 4 månader korrigerad ålder får dom träffa en sjukgymnast för att kolla att dom utvecklas normalt.  I fredags var det dags för Lejonet och klockan 9 var vi på plats på sjukhuset. När sjukgymnasterna kom (dom var 2 stycken - antagligen en rookie och en gammal räv) log Lejonet och charmade genast båda två. Han fick följa rasslande leksaker med blicken, hålla i ringar, ligga på magen, sitta, stå, rulla etc. Det gick jättebra och Lejonet klarade allt han skulle plus lite till. Den stolta Lejonmamman sken som en sol! En av sjukgymnasterna tyckte Lejonet var så bedårande så hon ville ta med honom hem:)

Skönt med helg! Det är härligt för då är E hemma!

Kommentarer
Postat av: R

Kul, kul. Det är ju aldrig fel att få bekräftat att allt är som det ska efter allt som har varit...Hoppas att ni får en trevlig helg nu när E äntligen är hemma igen... Om du är snäll kanske det blir en riktigt god drink imorgon...

Lejon Kramar från lejon berget

2008-02-22 @ 20:55:36
Postat av: Rana

Framåt kille som redan kan stå! :-)

Tack för snälla ord på min blogg. Hoppas ni får en jättemysig helg. Vi skulle förmodligen myst med lejonmoster om vi inte sutte i karantän. Ingen fara, ej lepra, bara feber och hosta. Krama om lejonmoster och maken JÄTTEMYCKET från oss, om ni träffar dem snart. Allt gott!

2008-02-23 @ 21:13:26
URL: http://www.ranashorisont.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0