Drinkkväll

I lördags var det drinkkväll. Tidigare var vi bara tjejer men denna gång fick även killarna vara med. Poängen är att alla tar med sig ingredienserna till valfri drink och bjuder på. Som ni säkert förstår så blir det några stycken:) Vissa var supergoda, andra mindre goda. Min var sur så hela kroppen skrynklade sig och R försökte supa oss alla under bordet med en drink som, milt sagt, var lite stark. Kul var det i alla fall och vi gav oss även på en omgång av Stockholms-spelet, där det går ut på att erövra stadsdelar. Det gick sådär, vi fick bara knäppa frågor om skumma formgivare i Österrike och omöjliga frågor om Bellman, medan motståndarelagen fick svara på enkla frågor som handlade om typ Tumba bruk. Vadå orättvist. Tur att man är en bra förlorare... :)

Lejonet var hos mormor och morfar och sov över där för första gången. Det gick alldeles utmärkt och han uppförde sig exemplariskt. Tror det jag, han blev väl bortskämd som sjutton; full uppmärksamhet, fick smaka mumsig efterrätt med socker i, badade, satt framför brasan i bara blöja för att sedan sätta på sig pyjamas som hade hängt på värmning:) Härligt, det är ju så det ska vara. Morföräldrar får skämma bort sina barnbarn, det hör ju till. Man hör ju ibland om föräldrar som ger värsta förhållningsorder när dom ska lämna bort sina barn; "gör inte göra si, och gör inte så", bla bla bla. Herregud, ta ett chill-pill!

Kommentarer
Postat av: R

Och du ska tala om CHILL PILLER... Det skulle du ju behöva... Men erkänn att min drink hade en häftih färg och med lite Sprite i så vart den ju drickbar också.... Men kul hade vi iaf...

Kramar från Lejonberget

2008-02-26 @ 18:02:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0