Clone wars

Idag har jag, E och min äldsta systerson V varit på bio. Det var naturligtvis Clone wars som gällde och V fick biljetter till den av oss på sin 7-årsdag. V, som normalt sett är ganske liten i maten klämde i sig en mellanpopcorn, godis och läsk och satt djupt koncentrerad hela filmen igenom. Det var kul att vara på bio och samtidigt få umgås lite med sin gudson. Han är otroligt snäll och charmig och väldigt lättsam att ha med sig. Hoppas han hade roligt, det var en mätt och rätt trött liten kille vi lämnade av för stund se´n!



http://www.moviezine.se/filmsidor/clone_wars.shtml

Kommentarer
Postat av: Syster

Det kan meddelas från säkra håll att 7 åringen hade en av de bästa kvällarna i sitt liv ! Han berättade att moster P fått gått ut mitt i filmen och köpa mera läsk...vad gör man väl inte för sin gudson. Ps. När V öppnade dörren till bilen och skulle hoppa in sa han: " var är mosters hjärtegull då? "(Det är vad jag kallar lejonet.) Han är så fin och jag är så stolt att jag får vara hans moster!Ds

2008-08-21 @ 21:21:18
Postat av: Magnus

Jag röstar för att V ska få ett Clonewars TV spel i julklapp. Filmen sägs , enligt recensenterna i finrummet vara en enda lång trailer till TV spelet (säkert en spännande sådan förstås om man är 7 år).



Men sim blivande förälder ska man väl se till att hålla barna fria från frustrerande psykologiska cliff hangers...



...Mao, - Klart, grabben ska ha ett TV spel ;-)



Mvh M - Kapitalisten i Skåne

2008-08-26 @ 18:51:26
URL: http://humladesign.com
Postat av: Susanne

Va roligt att höra att ni hade varit ute på tu man hand med V. Det är väl roligt att få skämma bort de små liven mellan varven.



Min mans kommentarer får ni ta med en nypa salt, men ni känner ju honom vid det här laget. kram från HUMLAN

2008-08-27 @ 17:34:04
URL: http://www.humladesign.com
Postat av: Rana

Såklart han hade det MYSIGT!!!!



Och så har jag nåt till dig. Kom och <a href="http://ranashorisont.blogspot.com/2008/08/det-regnar-utmrkelser.html">titta</a>.



Kram, Rana

2008-08-27 @ 23:50:39
URL: http://www.ranashorisont.blogspot.com/
Postat av: Rana

Visst fan, här kan man inte html-trixa. Men titta på länken http://ranashorisont.blogspot.com/2008/08/det-regnar-utmrkelser.html.



KRAM igen.

2008-08-27 @ 23:51:54
URL: http://www.ranashorisont.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0