Ledig dag!

Idag har jag varit ledig och det är så himla skönt! Särskilt mitt i veckan-det är äkta vardagslyx! När E hade lämnat Lejonet gick vi med Penntrollet till öppna förskolan, vilket båda han och vi tyckte var mysigt och roligt. På väg hem var han helt slut och somnade omedelbums. Då passade vi på att slinka in på kvarterskrogen och äta lunch. Härligt att få luncha med maken för en gångs skull!

Efter det hämtade jag Lejonet på dagis och det är alltid kul att se hur han har det där. Pratade även lite med hans mentorsfröken ang hans tal. Han pratar ju mycket, och det har verkligen blivit mycket bättre, men visst är det fortfarande lite svårt att höra vad han säger ibland. Hon tyckte dock inte att det är sån fara än utan vi avvaktar. Om han fortfarande har problem när han blir fyra år kan man få hjälp av logoped etc. Men han är duktig tycker jag och gör framsteg varje dag.

Själv har jag haft lite problem med panikångesten dom sista två veckorna. Det var jättelänge se´n sist och det känns jättetråkigt och jobbigt att ha det. Och ledsen blir jag också för det är så frustrerande. Så himla jobbigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0