Vem drog ur proppen?

Oj, nu var det så där länge se´n som jag bloggade igen. Förskräckligt! Men vi har inte gått i ide om ni trodde det. Nej då, dagarna har varit fyllda av roliga saker. I går var vi hos kompis J och mumsade i oss god mat och fika, och lagom till favoritsåpan så stängdes strömmen av... Hallå!!! Dom tyckte tydligen att klockan 13 var ett bra tillfälle att dra ur proppen. Vi tyckte 13:35 hade varit bättre. Efter matning av Lejon gick vi på promenad och när jag kom hem var jag dyngsur av allt snö-regn, men det var väldigt skönt ute ändå. J är effektiviteten själv och tror ni inte att hon hade diskat alla leksaker bara för Lejonets skull! Tack snälla J för att du är så gullig!

Idag var vi och myste hos M och lilla E, och det var toppen! E och Lejonet lekte och klappade på varandra, mer eller mindre varligt:) Tog en del fina kort på sötnosarna också!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Typiskt att strömmen ska gå när man vill se nåt kul. Kan det vara samma serie som din kära syster är så förtjust i ? Hoppas att du har kunnat titta idag (onsdag)

2008-03-19 @ 16:56:12
URL: http://www.humladesign.com
Postat av: Moster

Det kanske finns en anledning till att strömmen gick, sämre serie får man leta efter. Tacka vet jag Hem till gården....

2008-03-19 @ 18:38:48
Postat av: R

jadu vad ska man säga... Tala om lämpligt tillfälle... Jag vet ju vart propparna sitter och du vet vad jag tycker om den där sortens dagdriveri... Nu tycker jag iof. att det är bättre med en promenad så det så... Här sitter vi i norr utan kläder eler nåt... Hade så trevligt nu i PÅSK!!

Stora kramar från lejonklipporna i norr

2008-03-20 @ 11:39:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0