Rånare

Idag var E och jag in till stan och shoppade upp våra presentkort som vi fick när vi gifte oss. Det var kul att kunna shoppa utan att ruinera sig. Först var vi på NK där jag fick hysteriska skrattattacker när jag tittade på prislapparna. "Vi kanske ska köpa fina lakan", sa jag. E tog upp ett örngott och vi baxnade när vi såg priset, som låg runt 500 kr. För ett jäkla örngott! Nej tack, sa vi och gick därifrån. Så fint var det inte. Inte kände jag mig så bekväm där heller, säga vad man vill men det huvudsakliga klientelet kommer inte från förorten, om jag säger så. Hm. Till slut blev det följande:
* En blå plastskål
* Salladsskål med matchande bestick i cool färg
* Chokladpraliner för resterande pengar (hyperdyra naturligtvis, men det förstår ni säkert)

Efter denna pärs, det är jobbigt att socialisera med det fina folket, gick vi och fikade på Waynes. Ah, härligt, jag kände mig hemma:)

Nästa stopp blev Duka, där vi inhandlade en blender. Är mycket sugen på att göra typ Strawberry daquiri. (H - du kanske vill låna den på nästa drinkkväll?) Efter lite annat småshoppande begav vi oss mot en etiopisk restaurang, som vi också fått presentkort på. Vad härligt det skulle bli att få gå på resturang med min man! Det blir ju inte direkt jätteofta nuförtiden. När vi närmade oss såg vi plötsligt ett hejdundrande polisuppbåd och långa avspärrningsband och mina fladdrande öron uppfattade ordet "värdetransportrån". Ok, tänkte vi, vi ska ju upp på en tvärgata så det går nog bra. Vi gick förbi och upp på nästa gata. När vi är ca 20 meter från restaurangen, vi har den i sikte, står det ytterligare en polisman där och säger: Tyvärr, det är avspärrat här. Snopna åkte vi hem.
Jäkla rånare, inte nog med att dom rånade en värdetransport - dom stal vår middag!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0