Sociala fredagen

Äntligen har jag fått socialisera lite igen! Efter all feber, magsjuka och dyligt var jag igår överlycklig över att få träffa lite folk igen, man blir faktiskt lite uttråkad när man är sjuk så länge. Lejonet också tror jag. Igår vid lunch ringde kompis M och sa att hon och lilla prinsessan var i Tumba centrum och undrade om vi ville träffa dom där. Det var skönt att få komma ut och kolla lite affärer och äta lunch, och viktigast av allt, att träffa M och E. Det var jättelänge sedan vi träffade dom (nåja, flera dagar i alla fall, kändes som en evighet:)) Efter det åkte jag hem till Lejonmormor och lämnade Lejonet, som skulle sova där då jag, E, Lejonmoster och LejonC skulle på Klockhusshow på Hågelby ( http://www.domandra.com ).

På hemvägen ringde syster och vi träffades i centrum och fikade och kollade lite affärer, vilket var mysigt. Det blir inte så ofta som vi är ute och fikar, tyvärr, men desto roligare blir det när det blir av!

Se´n var det bara hem och duscha och byta om inför kvällens show med middag, vilket var jättetrevligt och underhållande! Lejonmoster - drog ni på er svarta peruker och glajjer och fortsatte partyt hemma?!

Kommentarer
Postat av: Lejonmoster

Naaaeeej, lejonmoster hade druckit lite mycket vin och somnade som en stock...

2008-04-19 @ 20:10:53
Postat av: R

Låter ju som att ni iaf. hade en trevlig kväll innan Lejonmoster slocknade... Låter ju bra att ni alla är på benen igen efter en del missöden.. Hur går det med ny telefon då?? Och har ni tid att träffas något framöver nu när ni är friska??
Det var alldeles för länge sen som vi fick se den lilla lejonkungen känns det som..

Stora kramar från ett lejonberg i förvandling!!!

2008-04-20 @ 08:45:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0