Sköna söndag!

Idag var det spa-dags och det var tre förväntansfulla mammor som drog iväg till Nynäshamn!



Vi hade en helt fantastiskt underbar dag och det hela inleddes med en brunch bestående av allt mellan himmel och jord, från sill, brieost, äggröra, omelett till kaffe, brownies och pannacotta med hallon! Mätta, med magarna i fyra hörn (förutom en av oss då som hade en rund och fin gravidmage...) gick vi ner till spat där vi myste i varma bad ute med havet inom luktavstånd. M kämpade även på inomhus en stund i en bassäng där man simmade mot en ström! Solen strålade och vi satt även och kisade på den fantastiska altanen, med dom obligatoriska badrockarna och tofforna!

På eftermiddagen var det dags att bli lite ompysslade och jag hade en behandling som hette Lugna sinnet vilket innefattade ryggmassage, ansiktsrengöring och massage samt handmassage. Supernice!

På vägen hem var vi alla lite smådåsiga och satt och babblade i bilen. När vi hade kört i ca 25 minuter tyckte vi att vi inte riktigt kände igen oss, vägen såg liksom lite annorlunda ut. Helt plötsligt dök motorvägen till Stockholm upp och vi insåg att vi var lite fel... Vi skulle till Södertälje:)










 

Kommentarer
Postat av: R

Låter som att ni har haft en skön och underbar dag i lugn och ro iaf... Själv har man ju slitit och jobbat hårt men jag tror att det blir väldans fint iaf... Och snart kan man kanske SPA:a själv där hemma... Nu hur vart det med att se det lilla charm trollet nu när ni är friska igen...

Stora trötta kramar från Lejonberget

2008-04-21 @ 08:11:54
Postat av: Petmojen

Du jobba, ha, det tror jag inte ett ögonblick på! Lejonet var faktiskt förbi hos er igår men det var inte en kotte där:)

2008-04-21 @ 08:40:43
Postat av: R

Aha vad tråkigt att vi inte visste om att det skulle komma så fint besök heller... Hoppas att han tog sig runt till stäppen på baksidan och kikade på hur fint det börjar att bli där...

Hoppas att du kryar på dig FORT!!!!!

2008-04-21 @ 10:40:15
Postat av: Rana

Låter GUDOMLIGT!! Ja, kanske inte felåkningen... ;-) Det var du verkligen värd.

Kram, Rana

2008-04-21 @ 18:57:03
URL: http://www.ranashorisont.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0